Goudplevier, Groningen

Volledig verkocht

Alles verkocht!

Goudplevier

14 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN - Alles verkocht! – Start bouw voorjaar 2019

KENMERKEN
- Energieneutraal en gasloos
- Prijzen van €309.500 tot €369.500 v.o.n.
- Woonoppervlakte: van 135 tot 146 m²
- Kaveloppervlakte: van 216 tot 435 m²
- Aantal slaapkamers: 3-5

BIJZONDERHEDEN
- Prachtige locatie in het hart van Reitdiep fase III
- De woning op maat afmaken met architect
- Gasloos
- Warmtepomp
- Zonnepanelen
- Vloerverwarming
- Kunststof kozijnen
- Royale achter- en/of zijtuin
- 2 eigen parkeerplaatsen

GOUDPLEVIER; WONEN MET KLASSE
Wonen in Goudplevier betekent royaal genieten van de ruimte om je heen, in een duurzaam huis dat helemaal klaar is voor de toekomst. De woningen zijn klaar voor de toekomst. Energieneutraal is standaard, Nul op de Meter een aantrekkelijke optie. Met Goudplevier kies je bewust voor je portemonnee en het milieu, én voor het gemak van onderhoudsvrije materialen zoals kunststof kozijnen, metselwerk en staal.

De halfvrijstaande woningen geven je binnen en buiten de woning veel ruimte en vrijheid. Een opvallend element in het plan zijn de diepe en royale achtertuinen op het zuiden en het westen. Wil je tuin- of straatgericht wonen? En wat dacht je van een kantoor aan huis? Misschien een grote bijkeuken, speelkamer of slaap- en badkamer op de begane grond? Samen met de architect zet je de wanden, deuren en ramen op de voor jou juiste plek. Genoeg opties. Je hoeft alleen nog maar te kiezen.

DE WIJK REITDIEP
Op relatief korte afstand van de binnenstad ben je in de jonge woonwijk Reitdiep. De directe omgeving is landelijk en waterrijk. In het hart van fase III komt Goudplevier. De overgang van de stad naar de landerijen brengt je het beste van twee werelden; heerlijk genieten van de rust en het groen en de reuring van de binnenstad met haar gezellige markten, restaurants en winkels binnen handbereik.

VOORZIENINGEN
Voor je dagelijkse boodschappen, sport en horeca hoef je de wijk niet uit! Alles wat je nodig hebt is in de wijk zelf te vinden. Naast de jachthaven zijn er diverse ondernemingen, waaronder een grote Jumbo supermarkt, cafetaria De ideale Buurman, kinderkledingzaak HarbourKidz, kapsalon Havenkapper, bloemen- en (woon)accessoires MASH, de Action en een fitnesscentrum. Daarnaast zijn er een groot wereldrestaurant, een boekhandel en een drogisterij. In de weekenden kun je ook terecht bij een Grieks restaurant en een visboer.

In Reitdiep zijn twee basisscholen: OBS de Meander en CBS Aquamarijn. Het schoolgebouw biedt tevens onderdak aan de buitenschoolse opvang, kinderopvang en een peuterspeelzaal.
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Brochure


Bekijken

Brochure | Tekeningenboek | Informatiepakket | Technische omschrijving | Nul op de meter | Stappenplan | Prijslijst | Informatie gebiedsontwikkeling Arcadis


Bekijken

Bekijken

Bekijken

Bekijken

Bekijken

Bekijken

Plattegronden type A (tuingericht- en straatgericht wonen)


Bekijken

Bekijken

Plattegronden type B (tuingericht- en straatgericht wonen)


Bekijken

Bekijken

Keuken en sanitair brochure


Bekijken

Bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: